Tilitoimistopalvelut luotettavasti Vantaalta Espooseen ja lähialueille

Ota yhteyttä
Kirjanpitokuvake

Tarjoamme kirjanpitoa ja muita palveluita pienyrittäjille pitkällä kokemuksella. Valitse itsellesi sopivat palvelupaketit ja yhteistyö sujuu!

työmaalla keltainen työkypärä

Haluatko kasvattaa yrityksesi toimintaa, vaihtaa yhtiömuotoa tai luopua osittain tai kokonaan liiketoiminnasta? Olemme tukenasi yritysmuutoksissa.

Työntekijä tekee kirjanpitoa

Yrityksen perustaminen vaatii huolellista pohjatyötä. Me opastamme toiminimi- ja osakeyhtiöyrittäjät yrittämisen alkuun.

Kahvikuppi ja muistiinpanovälineet pöydällä

Kanssamme asioit sujuvasti. Kokosimme palvelumme helposti ymmärrettäviksi paketeiksi. Näet selkeästi mitä kaikkea palveluihimme kuuluu. 

Toimisto

Seuraa nettisivujamme, niin pysyt perillä yrityksemme uutisista sekä yrittäjiä koskevista ajankohtaisista asioista.

Kahvikuppi ja muistiinpanovälineet pöydällä

Toimitilamme ovat Espoon Nihtisillassa ja Myyrmannin ostoskeskuksen yhteydessä Vantaalla. Palvelemme yritystäsi pääkaupunkiseudun alueella ja sähköisesti mille paikkakunnalle tahansa.

 

Yrittäjältä

yrittäjälle

 

Ihmiseltä

ihmiselle

Asiakaskuntamme koostuu suurimmaksi osaksi pienistä osakeyhtiöistä, ammatinharjoittajista ja taloyhtiöistä. Tarjoamme monipuolisesti palveluita aloituksesta toiminnan lopettamiseen asti ja kaikkea siltä väliltä. Meiltä saat palvelut yrittäjältä yrittäjälle – ihmiseltä ihmiselle. Autamme löytämään sopivan sähköisen kokonaisuuden, jossa tuttu kirjanpitäjä tukee yritystäsi matkaa kohti tavoitteitasi, olivat ne sitten kasvaa, ylläpitää, siirtää, myydä, tehostaa – tai vaikkapa toimia kestävän kehityksen keinoin luomassa parempaa tulevaisuutta. Oman tiimin lisäksi tarjoamme laajan verkostomme käyttöösi.

 

 

Uusi yrittäjä – haluatko sujuvampaa hallintoa? Nyt on hyvä hetki siirtyä ammattilaisen asiakkaaksi!

Yrittäminen ei ole aina helppoa, mutta voit keventää taakkaasi tekemällä yhteistyötä kokeneen tilitoimiston kanssa. Uudenmaan Tilikartta Oy tarjoaa pienille yrityksille ja toiminimellä töitä tekeville kaiken tarvittavan tuen kirjanpitoon, laskutukseen, ostolaskujen hoitamiseen, toiminnan kehittämiseen, yrityksen perustamiseen ja viranomaisvelvoitteiden hoitamiseen. Jos jätät talousasiat meidän huoleksemme, voit itse keskittyä täysillä muihin yrityksen asioihin.

Kysy lisää!

Sähköinen, perinteinen vai jotakin siltä väliltä? Asiakas valitsee!

Tarjoamme kustannustehokkaita palvelupaketteja tunnistettujen tarpeiden mukaan. Voit valita täysin sähköiset, sujuvat kirjanpitopalvelut tai toimittaa aineistot paperisena sujuvia rutiineja kunnioittaen. 

 

Tarvittaessa autamme sinua ottamaan käyttöön uusia sähköisiä työkaluja kuten kuittiskannerin tai e-Taskun. Ohjeita ja opastusta saat aina, kun sitä tarvitset!

 

Tapaamiset hoidamme tilanteen sallimalla tavalla joko kasvotusten, puhelimen tai netin välityksellä. 

Kysy lisää palveluistamme

Asiantunteva tilitoimisto tekee taloushallinnosta sujuvaa

Asiakaspalvelukuvake

Asiakaslähtöinen palvelu

Toimintamme lähtökohtana on asiakaslähtöinen ja henkilökohtainen palvelu. Pyrimme tekemään kirjanpidosta ja muista taloushallinnon rutiineista asiakkaillemme mahdollisimman vaivattomia ja sujuvia.

Palvelukuvake

Sujuvat palvelukokonaisuudet

Kokosimme uudenlaiset palvelupaketit pohjautuen tunnistettuihin yhdistelmiin tarpeita erilaisssa asiakasryhmissä. Paketteja täydentävät lisäpalvelut, jotka eivät ole kaikille välttämättömiä. 

Palvelukuvake

Luotettava palvelu ihmiseltä ihmiselle

Olemme helposti lähestyttävä yhteistyökumppani kaikenlaisille asiakkaille. Voit ottaa meihin epäröimättä yhteyttä ja kertoa tarpeistasi – autamme mielellämme. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiksi.

Pienten yritysten tuki talousasioissa

Yrittäminen ei ole aina helppoa, mutta voit keventää taakkaasi tekemällä yhteistyötä kokeneen tilitoimiston kanssa. Uudenmaan Tilikartta Oy tarjoaa pienille yrityksille ja toiminimellä töitä tekeville kaiken tarvittavan tuen kirjanpitoon, toiminnan kehittämiseen, yrityksen perustamiseen ja viranomaisvelvoitteiden hoitamiseen.
Jos jätät talousasiat meidän huoleksemme, voit itse keskittyä täysillä muihin yrityksen asioihin. 

 

Palvelemme monilla eri aloilla toimivia yrityksiä ja yksityisiä ammatinharjoittajia. Kuljemme yrittäjän rinnalla aina alkumetreiltä liiketoiminnan mahdolliseen lopettamiseen tai siirtämiseen asti. Palvelupaketeistamme on helppo valita sopva ratkaisu. Lisäpalvelut täydentävät palettia. Yhteistyöverkostomme kautta voit saada tarvittaessa myös erilaiset lisäpalvelut, kuten laki- ja tilintarkastuspalvelut ja palvelut henkilöstöhallinnon erityistilainteisiin, kuten yt-neuvotteluihin ja palkkaamiseen.

Puhelinkuvake

Etsitkö luotettavaa tilitoimistoa Vantaalla tai Espoossa? Ota yhteyttä yritykseemme – palvelemme pienyrityksiä laidasta laitaan!

Kysy lisää