Hoidamme yritysmuutokset joustavasti Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla

Kysy lisää palveluistamme

Yritysmuutoksissa on hyvä olla mukana asiantunteva ja kokenut opas. Me tarjoamme luotettavaa, henkilökohtaista palvelua etenkin pienille yrityksille ja yksityisille ammatinharjoittajille.

 

Yritysmuutospalvelumme keskittyvät etenkin yritysmuodon muuttamiseen (esimerkiksi toiminimestä osakeyhtiöksi), liiketoiminnan siirtämiseen yhdeltä yritykseltä toiseen sekä neuvonantoon yritys- ja liiketoimintakauppojen toteuttamisessa. Laajan yhteistyöverkostomme avulla löydät helposti myös omistajastrategiapalvelut, lakimiespalvelut ja kiinteistökirjanpitopalvelut. 

 

Etäpalavereiden, netissä olevien yhteistyöalustojen ja viranomaisten sähköisten palvelujen avulla palvelemme kattavasti koko maassa. 

Monipuoliset palvelut yrityksen kehittämiseen

Tuntuuko, että yrityksesi polkee paikallaan ja on aika tehdä uusia siirtoja? Uudenmaan Tilikartta Oy on yrityksesi tukena kaikenlaisissa yritysmuutoksissa suunnittelusta seurantaan. Suunnitteletko uutta sivubisnestä, aiotko toteuttaa kehittämishankkeen ja tarvitset apua rahoitushakemuksien tekemiseen vai oletko kenties alkanut suunnitella yhtiösi toiminnan alasajoa?

Avullamme hoidat myös yrityskaupat – eli yrityksen osakkeiden tai toiminnan myynnin – turvallisesti ja varmasti. Kaikissa muutoksissa on syytä ottaa ajoissa huomioon erilaisten ratkaisujen ja valintojen veroseuraamukset.


Saat kokeneelta henkilökunnaltamme yleiset neuvonanto- ja suunnittelupalvelut yritys- ja liiketoiminnan kehittämiseen. Meidän avullamme yrityksesi voi saada uuden, positiivisemman tulevaisuuden suunnan.

Tuki ja neuvonta liiketoiminnan lopettamiseen

Tilitoimistomme palvelee pitkällä kokemuksella liiketoiminnan hiipumiseen sekä yritystoiminnan lopettamiseen liittyvissä asioissa. Yritystoiminnan lopettaminen voi olla pitkä ja vaativa prosessi. Mikäli tilanteeseen liittyy omaisuuden myymistä, se voi kestää jopa vuosia. Oli prosessi sitten lyhyt tai pitkä, asiantuntijan neuvot ovat tilanteessa tarpeen.

Luomme ammattitaidolla niin kutsutun yritystoiminnan exit-suunnitelman esimerkiksi ikääntyville yrittäjille sekä niille yrittäjille, joiden yritystoiminta osoittaa hiipumisen merkkejä. Voimme miettiä liiketoimintaa uudelleen. Hyvin tehty suunnitelma kertoo, mistä palveluista kannattaa luopua ja missä vaiheessa. 


Jos suunnittelet jo uuden yrityksen perustamista, tutustu yrityksen perustamiseen liittyviin palveluihimme.

Lue lisää yrityksen perustamisesta
Puhelinkuvake

Ota yritysmuutoksiin rinnallesi neuvonantajaksi kokenut tilitoimisto Vantaalta. Palvelemme myös Espoossa ja Helsingin seudulla – kysy rohkeasti lisää!

Ota yhteyttä