Sujuvat kirjanpitopalvelut sähköisesti tai perinteisesti 

Kysy lisää palveluistamme

Uudenmaan Tilikartta Oy:n ydinosaamista ovat pienten yritysten kirjanpitopalvelut. Palvelemme joustavasti ja luotettavasti Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Netin kautta voit hyödyntää tilitoimistopalveluitamme koko Suomessa. Tarjoamme kirjanpitopalveluita kattavasti yrityksesi tarpeiden mukaan. 


Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro yrityksesi kirjanpitotarpeista! Hoidamme kirjanpitoa pääasiassa pienyrityksille ja toiminimellä työskenteleville ammatinharjoittajille.

Kirjanpitopalvelut yrityksen alkumetreiltä loppuun asti

Kirjanpitopuolen palveluihimme kuuluvat kaikki tarvitsemasi osapalvelut tositeaineiston käsittelystä aina vuosiraportointiin. Kirjanpidon, arvolisäveroilmoittamisen ja tilinpäätöksen lisäksi saat apua palkanlaskentaan, voitonjaon suunnitteluun, osinkojen vuosi-ilmoittamiseen, budjetointiin ja verojen ennakointiin. 

 

Sähköisen palvelun asiakkaille on tarjolla erilaisia apuohjelmia, jotka helpottavat aineiston toimittamista kirjanpitoon.  Pääset myös katselemaan kirjanpidon tositteita ja raportteja itse. Emme kuitenkaan tuputa digipalveluita kaikille, vaan kuuntelemme asiakkaitamme. Kerro meille toiveistasi, sillä toteutamme yhteistyön tarpeittesi mukaan!


Kauttamme saat käyttäjäystävällisen Briox- laskutusohjelman, ostolaskujen käsittelyohjelman ja pankkiohjelman. Mikäli tarvitset vain verkkolaskutuksen, sekin onnistuu. Hoidamme halutessasi ostolaskujen käsittelyn laskujen rekisteröinnistä hyväksyntään asti sekä myyntilaskujen seurannan. 

 

Palkanlaskenta on olennainen osa yrittäjän arkea, ja laskitpa palkat itse tai meidän avullamme, on hyvä voida turvautua asiantuntijan osaamiseen. Neuvomme asiakkaita myös yt- ja irtisanomistilanteissa ja tarvittaessa tarjoamme myös rekrytointiapua.

 

Olemme tukenasi koko yrityksen elinkaaren ajan, alusta loppuun asti. Olemme mielellämme aloittelevan yrittäjän tukena. Ota siis yhteyttä jo siinä vaiheessa, kun suunnittelet yrityksen perustamista!

Lue lisää yrityksen perustamisen palveluista

Luotettavat tilinpäätöspalvelut ja veroneuvonta

Toteutamme tilinpäätökset ja tilinpäätössuunnittelun yrityksellesi vahvalla ammattitaidolla. Käymme kanssasi läpi poistot, myynnin ja ostojen siirtoerät ja muita tulokseen ja veroon vaikuttavia näkökulmia. Halutessasi hoidamme kirjanpidon ja tilinpäätöksen itsenäisesti ”avaimet käteen” -periaatteella, eikä sinun tarvitse ottaa näihin kantaa.


Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman käytännönläheiset palvelut, joten tarjoamme myös veroneuvontaa ja muuta talousasioihin liittyvää neuvontaa kuten erilaisten tukien hakuihin liittyviä kysymyksiä. Ennakkoverojen muutoshaku, lopullisen veron arviointi, yrityksen voitonjakamiseen liittyvät pohdinnat sekä yhtiölainoihin liittyvät huomioitavat asiat kiinnostavat useimpia. 


Annamme käytännönläheistä neuvontaa myös veroihin liittyvissä asioissa. Jos haluat esimerkiksi tietää erilaisten toimien ja päätösten veroseuraamuksista, olemme apunasi. Maahantuonnin ALV sekä rakennusalan ja EU-kaupan käänteinen arvolisävero vaativat erityisosaamista. Meillä on näistä vankka kokemus.

Puhelinkuvake

Tarjoamme kirjanpitopalvelut tositteiden tallentamisesta tilinpäätösraportteihin Espoossa, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Kysy myös etäpalveluistamme!

Ota yhteyttä