Turvalliseen alkuun yrityksen perustamisessa Vantaalla ja Espoossa

Kysy lisää palveluistamme

Haaveiletko omasta yrityksestä? Uudenmaan Tilikartta Oy auttaa yrityksen perustamisessa Vantaalla, Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tuemme uusia yrittäjiä esimerkiksi toiminimen ja muiden pienten yritysten luomisessa ja kaikissa yrityksen perustamiseen liittyvissä käytännön asioissa. Minkä verran kannattaa maksaa Yeli:iä, mistä kannattaa hankkia vakuutukset ja miten pankkipalvelut eroavat toisistaan? Yritystoimintaa aloittelevan on myös päätettävä, mikä on paras yhtiömuoto uudelle yritykselle. Tarjoamme käyttöösi vankan kokemuksen näitä pulmia ratkoessasi.

Voit piipahtaa toimipisteessämme Vantaalla tai ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi sähköpostitse. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Huolellinen suunnittelu ja valmistelu auttavat yrityksesi hyvään alkuun, joten ota rohkeasti yhteyttä henkilökuntaamme.

Osakeyhtiö tai toiminimi luotettavasti alulle

Yrittäjille on tarjolla monia erilaisia yritysmuotoja, joista Uudenmaan Tilikartta Oy on keskittynyt toiminimeen tai osakeyhtiöön päätyviin yrittäjiin. Olemme erikoistuneet pienyrittäjien ja yksityisten ammatinharjoittajien palvelemiseen.


Osakeyhtiön perustaminen vaatii monenlaisia pohjatyötä ja valmistelua. Yrittäjän on päätettävä muun muassa yhtiöjärjestyksestä, osakkeiden määrästä ja yhtiön päätösvallasta, tilikaudesta sekä selvitettävä nimioikeudelliset asiat. On ilmoittauduttava erilaisiin rekistereihin ja perehdyttävä moniin muihin käytännön asioihin. Olemme asiantuntijoita näiden käytännön asioiden kartoittamisessa ja hoitamisessa.

Toteutamme yhtiömuodonmuutokset

Uusien yrityksien perustamisen lisäksi autamme asiakkaita pääkaupunkiseudulla myös yhtiömuodonmuutoksissa. Netin kautta palvelemme yrityksiä muuallakin Suomessa. Jos haluat muuttaa esimerkiksi toiminimitoiminnan osakeyhtiöksi tai siirtyä jostakin toisesta yritysmuodosta osakeyhtiöön, ota meihin yhteyttä.

Mitä harkitummin teet yritystäsi koskevat päätökset, sitä paremman alun yrityksesi saa. Ota meihin yhteyttä jo siinä vaiheessa, kun suunnittelet yrityksen perustamista. Palvelemme myös jo alkutaipaleellaan olevia pienyrityksiä. Ensimmäinen tapaaminen on maksuton.

Tutustu tarkemmin yritysmuutoksiin
Puhelinkuvake

Pienenkin yrityksen perustaminen vaatii huolellista suunnittelua ja pohjatöitä. Me autamme yrityksesi alkuun Vantaalla, Espoossa ja lähialueilla. Ota yhteyttä!

Yhteydenotto