Tillförlitliga bokföringstjänster från Vanda till Esbo med omnejd

Ta kontakt
Bokföringsikon

Vi erbjuder skrädddarsydda redovisningstjänster med lång erfarenhet för olika slags småföretagare.

Gul skyddshjälm på bygget

Funderar du på att utöka din verksamhet, byta företagstyp eller kanske avstå delvis eller helt från företagsverksamheten? Vi är ditt stöd i förändringarna.

En arbetare gör bokföring

Att grunda ett företag kräver noggranna förberedelser. Vi guidar nya företagare till en god start.

Kontor

Följ med våra nätsidor, så hålls du uppdaterad med nyheter gällande företag och företagande.

Kaffekopp och anteckningsmaterial på bordet

Vi betjänar kunder inom hela huvudstadsregionen från vårt kontor på Dammvägen i Vanda – ta kontakt!

Företagare - känns den administrativa bördan för tung? Anlita dig professionell hjälp för att lätta bördan!

Att driva företagsverksamhet är inte alltid lätt, men du kan underlätta det hela genom att samarbeta med ett erfaret bokföringsföretag. Uudenmaan Tilikartta Ab erbjuder småföretag och firmor tjänster inom redovisning, företagsutveckling, grundande av företag samt myndighetsrapportering. Genom att anlita oss att ta hand om de ekonomiska frågorna i ditt företag kan du själv fokusera fullt på allt det andra inom ditt företag.


Vi erbjuder 10% rabatt på första årets bokföringstjänster! Erbjudandet är giltigt fram till 30.4.2021.

Fråga mera

Digitala eller traditionella tjänster – kunden väljer!

Vi skräddarsyr våra tjänster enligt kundens behov. Föredrar du betjäning där du levererar bokförningsmaterialet till pappers, går det bra för oss. Om du så önskar kan du även leverera bokföringsmaterialet elektroniskt. Hos oss fungerar den elektroniska bokföringen smidigt och vi hjälper dig gärna med att komma igång med nya effektiva verktyg. Tack vare de elektroniska tjänsterna kan vi utöver huvudstadsregionen betjäna våra kunder I hela Finland.

Ta kontakt

Ett kompetent bokföringsföretag gör den ekonomiska förvaltningen smidig

Kundservice ikon

Kundorienterad betjäning

En personlig och kundnära betjäning är grunden i vårt arbete. Vi siktar på att bokföringen och de andra ekonomiska förvältningsuppgifterna ska vara så lätta och smidiga som möjligt för våra kunder.

Tjänstikon

Skräddarsydda servicehelheter

Vi skräddarsyr våra tjänster enligt kundens önskemål och behov. Således betalar du endast för de tjänster du verkligen behöver. Vi satsar på rättvis prissättning.

Tjänstikon

Pålitlig och personlig betjäning

Vi är en tillgänglig samarbetsparner för kunder av alla slag. Tveka inte att ta kontakt med oss och berätta om dina behov – vi hjälper dig gärna! Vi betjänar på finska, svenska och engelska.

Stöd för småföretag i ekonomiska frågor

Att vara företagare är inte alltid lätt, men du kan underlätta det hela genom att samarbeta med ett erfaret bokföringsföretag. Uudenmaan Tilikartta AB erbjuder småföretag och firmor tjänster inom redovisning, företagsutveckling, grundande av företag samt myndighetsrapporteringen. Genom att anlita oss att ta hand om de ekonomiska frågorna I ditt företag kan du själv fokusera fullt på allt det andra inom ditt företag.


Vi betjänar små- och egenföretagare inom manga olika branscher. Vi erbjuder företagaren tjänster genom hela deras företagsverksamhet, från grundandet till avläggning eller försäljning av företaget. Redovisningsjänsterna skräddarsys alltid enligt kundens behov. Genom vårt samarbetsnätverk har du tillgång olika tilläggstjänster, såsom juridiska- och revisionstjänster, och tjänster för speciella personalhanteringshändelser, såsom samarbetsförhandlingar och anställningar.

Telefonikon

Söker du ett pålitligt bokföringsföretag i huvudstadsregionen? Kontakta vårt företag i Vanda - vi betjänar småföretag inom alla branscher!

Fråga mera